Project documentation from In-House 1998, from the ESA archive

A group of seven artists used a vacant and derelict back-to-back council house in Burnley, Leeds as a base for a three month residency. The house was then opened to the public, with work produced in response to the house and site exhibited in the rooms.

The aim of the project is to produce new work in response to the house and its history, architecture and site and to create a dialogue with the community. The house itself is a large back-to-back that has been ‘under siege’; brown shutters barricade five of the windows and the broken and battered door […] for a while it is an artists workspace and gallery.

(Karen Watson)

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s